Vacature wijnhandel Schaapveld - Perswijn
Nieuws

Vacature wijnhandel Schaapveld

Wijnhandel Schaapveld is een toonaangevende wijnspeciaalzaak en is gevestigd in een fraai middeleeuws pand in de hanzestad Zutphen. Wij verkopen aan particulieren, horeca en bedrijfsleven. In het pand bevindt zich ook het kantoor van de succesvolle inkooporganisatie Les Généreux.

Wegens voortdurende omzetgroei en toename van activiteiten zoeken wij ter versterking van ons huidige team van 8 mensen een

Vinoloog

voor binnendienst (winkel) en buitendienst verkoop.

Een afwisselende functie in een dynamische wijnhandel,  40 uur per week van dinsdag t/m zaterdag. We zoeken een enthousiaste wijnliefhebber op mbo/hbo niveau, dienstbaar met sterke communicatieve eigenschappen.
Interesse? Bel dan voor meer informatie met Ton Schaapveld of stuur per mail uw cv met pasfoto.

Wijnhandel Schaapveld
Ton Schaapveld
Tel: 0575-514427
Mail: info@schaapveld.nl
www.schaapveld.nl

Reageer op dit item