Perswijn nummer 5 - Perswijn
Nieuws

Perswijn nummer 5

Het augustusnummer van Perswijn (editie 5) is vers van de pers en ligt volgende week in de winkels of bij u op de mat! Met reportages vanuit het prachtige Sicilië, onze oude favoriet – de Elzas, en verrassende wijnen uit Cappadocië, Turkije. Lees verder!


In dit nummer:

– René van Heusden ervaart Sicilië: op alle fronten bijzonder.– Een verslag van Lars Daniëls MV van zijn bezoek aan Geilweilerhof, een instituut waar wetenschappers zich bezighouden met de druiven van de toekomst!– Gerard Reijmer bezocht Barcelona en ontdekte de leukste wijnbarretjes.– Wijn uit Turkije? Ronald de Groot was in Cappadocië, waar hij een blind date had met verrassende wijnen gemaakt van druiven met onuitspreekbare namen.- De Elzas: onze oude favoriet is aan het ontwaken uit een lange, te comfortabele slaap.– Interviews met o.a. : Justin Onclin (Bordeaux), Rosa Kruger (Zuid-Afrika) en André Sauerbier (voormalig eigenaar van het Wijninstituut).– De Verkiezing Wijn(Web)Winkel van het Jaar 2015: u kunt vanaf vrijdag 1 augustus stemmen! In Perswijn een overzicht van de deelnemende winkels.

– En natuurlijk onze vaste rubrieken 'Lekkere Trek', 'Winkelen', 'Het Einde!', onze vaste columns, en de vertrouwde pagina's proefnotities, dit keer van:

* Elzas: Pinot Gris en Gewurztraminer (love it or hate it)

* Sauvignon Blanc zoals het hoort (geen gras!), uit Sancerre & omstreken

* Zuidelijk halfrond wit: meer balans, meer blends, meer smaak

* Abruzzen rood en wit. Veel karakter voor een fijne prijs

* Lekker, doordrinkbaar & typisch Italiaans: Marche 

Heeft u nog geen abonnement op Perswijn Magazine? Als u nu abonnee wordt, ontvangt u de wijnkoeler van Screwpull-by le Creuset gratis bij u in de bus. Klik hier om u aan te melden!

   

Reageer op dit item

nl Nederlands